Instagram
Facebook

Shipping abroad

Trouwen

Collapse Show info

Uniek trouwservies

Een handgemaakt trouwservies is een heel bijzonder cadeau voor een bijzondere gelegenheid. Keramiek wordt al sinds mensenheugenis cadeau gedaan tijdens huwelijken, omdat het zo’n mooi symbolisch en blijvend karakter heeft. Daarnaast biedt een handgemaakt trouwservies de mogelijkheid om het volledig persoonlijk te maken en daarmee uniek.

Persoonlijke inscriptie

Een persoonlijke inscriptie voor het bruidspaar is natuurlijk heel bijzonder. Dit kunnen de namen van de bruid en bruidegom zijn, maar ook een datum, symbool of anderszins. Daarnaast is de samenstelling van het servies volledig vrij, maar ook kleurstelling of combinatie van materialen. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een combinatie van porselein en steengoed. Dit zijn materialen die erg mooi bij elkaar passen. Daarnaast is het servies praktisch. Aangezien het keramiek op zeer hoge temperatuur is gestookt, mag het in de vaatwasser.

Feestelijke verpakking

Ook wordt het servies in overleg in stijl verpakt, bijvoorbeeld in een houten kist, verzegeld met een label van porselein. Voor meer informatie graag het formulier invullen op de contactpagina en dan wordt er zsm contact met u opgenomen.